Palvelut ja hinnat

Klassinen hieronta

Tehokas hoitomuoto lievittämään lihaskireyksiä ja siitä johtuvia kipuja, vilkastuttamaan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä tietenkin kehon ja mielen rentoutukseen. Hierontaotteita ja niiden voimakkuuksia säädellään aina yksilöllisesti tarpeenne ja kehon tuntemuksien mukaan. Kaikille sovellettava hieronta on saatavina klassisen hieronnan lisäksi myös mobilisoivana, hermorata painotteisena sekä imukuppien kera (+5€). 

30 min

38€

45 min

44€

60 min

50€

90 min

72€

Lisäpalvelut

Eteerinen öljy

Imukupit (Hinta ei sisällä erikoisöljyjä.)


+ 2€

+ 5€

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnassa huomiodaan urheilijan eri kaudet ja sovelletaan käsittelyssä käytettävät otteet ja tekniikat sen mukaan, perehdytään myös urheilijan vammahistoriaan. Hieronta-otteita ja niiden voimakkuuksia säädellään aina yksilöllisesti tarpeenne ja kehon tuntemuksien mukaan. Urheiluhieronta keskittyy enemmän kulloisenkin harjoitettavan alueen käsittelyyn ja voi olla luonteeltaan mm. harjoitukseen valmistavaa, palauttavaa, hoitavaa tai osana kuntoutusta. Myös kilpakaudella voidaan hyödyntää urheiluhierontaa. Tämä tulee ajoittaa oikein ja olla aikaisemmilla kausilla todettu tuovan positiivista vaikutusta suoritukseen.

Hieronta on osa urheilijan kehonhuoltoa ja sillä voidaan vaikuttaa mm. kehon eri nesteiden virtaukseen sekä lihasten tonukseen. Kun lihakset ovat rennot, tuottavat ne paremmin voimaa ja samalla urheiluvammojen riski pienenee.

Rentoutuminen on tärkeää sekä palautumisen että suorituskyvyn kannalta. Rento keho ja mieli palautuu rasituksesta nopeammin. Rentoutusvalmennus on myös osa urheijan kehonhuoltoa. Rentoutumisen taidoilla voidaan vaikuttaa mm. suorituskykyyn, keskittymiseen sekä motivaation.

Lyhyemmät hieronta-ajat mahdollista saada erikseen sovittuna.

30 min

40€

45 min

48€

60 min

55€

90 min

75€

Purentalihasten hieronta

Purentalihasten jännitys saattaa aiheuttaa mm. päänsärkyjä, kallonpohjan ja niska-hartiaseudun jäykkyyttä, kipua sekä mahdollisesti leuka-, kasvo-, tai korvasärkyjä. Hierotaan purentalihakset suun sisä- ja ulkopuolelta, pään, kaularangan ja hartia-alue.

60 min

60€

Imukuppihieronta

Tehoa aineenvaihduntaan imukuppihieronnalla.

Silikonisilla kupeilla ns. nostetaan kudosta kuppien luoman alipaineen avulla. Näin saadaan aikaan tilaa kudoksille, verenkierto sekä aineenvaihdunta vilkastuu. 

Imukuppihieronta on hyvänä apuna mm. lihaskireyksien ja kipujen lievitykseen, selluliittihoitoon, kehonpuhdistuksen ja laihdutuksen tukena. Lisätehoa hierontaan saadaan luonnon omista eteerisistä öljyistä sekä kuumista kääreistä, jotka asetetaan hoidettavalle alueelle. Lämpö tuo rentouden lisäksi vilkkautta aineenvaihduntaan sekä verenkiertoon. 

Kokeile imukuppeja myös klassisen hieronnan yhteydessä + 5€ (hinta ei sisällä erikoisöljyjä).

Huomioi, että imukuppihieronta ei sovi sydän- ja verisuonisairauksia tai syöpää sairastaville, ei akuutteihin vammoihin tai tulehtuneelle alueelle eikä rikkoutuneelle iholle.

50 min

60€

Imukupit klassisen hieronnan yhteydessä

Hinta ei sisällä erikoisöljyjä.

+5€

Intialainen päähieronta

Rentouttava ja rytmikäs hoitomuoto, joka sopii erityisesti stressaantuneelle ja kiireiselle mielelle, niska-hartiaseudun lihaskireyksien ongelmista tai päänsäryistä kärsiville.

Hieronta aloitetaan hartian, lapojen ja olkavarsien seudulta edeten pitkin niskaa kohti päätä, otsaa, kasvoja ja korvia. Hieronta toteutetaan istuen, ilman öljyjä.

Tulethan hierontaan puhtain, kuivin sekä avoimin hiuksin.

30 min

39€

50 min

57€

Aromahieronta

Erittäin hellävarainen ja rentouttava hoitomuoto kehon ja mielen rentoutukseen. 

Hieronnassa käytämme aisteja ja kehoa helliviä luonnon omia öljyjä -valintanne ja tarpeidenne mukaan. Useita eri öljyvaihtoehtoja.

50 min

Öljyhieronta selän, käsien, kasvojen sekä korvien alueille valitsemillasi öljyillä.

60€

90 min

Kokovartalohieronta selän, jalkojen, vatsan, käsien, kasvojen sekä korvien alueille valitsemillasi öljyillä.

75€

Lasten jooga

Lasten jooga on monipuolista liikkumista sekä rauhoittumisen, rentoutumisen ja keskittymisen taitojen harjoittelemista leikin, mielikuvien ja tarinoiden myötä. 

Kurssien aikatauluista ja sisällöstä ilmoitetaan erikseen ajankohtaista-sivulla.

45 min

13€

Kehonhuolto & Rentoutus

Kehonhuolto & Rentoutus tunneilla hyödynnämme niin kehon omaa painoa kuin sen jännitys- ja rentoutus tiloja. Hengitys on suuressa osassa tunteja.

Kehoa (ja hermostoa) vahvistavia ja rentouttavia liikkeitä eri menetelmiä hyödyntäen, mm. lihasenergia-tekniikkaa, jännitä-rentouta-venytä-tekniikkaa, joogaa sekä eri rentoutus- ja hengitys menetelmiä.

Tunnit ovat luonteeltaan rauhallisia, liikkuvuutta lisääviä ja kehoa vahvistavia. Rentous kaikessa tekemisessä on suuressa osassa tunteja. Lopettelemme aina rentoutus-tuokioon.

75 min

15€

Rentoutus-tuokio

Rentoutus-tuokioissa hyödynnämme niin hengitystä sekä mielikuvia kuin kehon jännitys- ja rentoutus tiloja.

Hengitys on portti rentoutumiseen.. niin sanotaan. Ja se on tutkitusti todistettu; jo vain huomioimalla hengitystämme voimme rauhoittaa kehoamme ja mieltä. Eri hengitysharjoituksin sekä rentoutusmenetelmin voimme vaikuttaa mm. kehon toimintoihin; niin sykkeeseen kuin vaikka ruoansulatukseenkin. Rentoutuminen on kehomme luonnollinen olotila, jolloin palautuminen voi tapahtua.

Ohjattua rentoutumista pienryhmässä

Mahdollista myös yksilö-ohjauksena, hinta sovitaan erikseen.

60 min

15€

Kurssi-toiminta

Ajoittain järjestän myös hyvinvointi-kursseja mm. hengitys- ja rentoutustekniikoista, kotikosmetiikka-kursseja sekä kehoa liikuttavaa toimintaa. Kurssien aikatauluista ja sisällöstä ilmoitetaan erikseen ajankohtaista-sivulla.

Kurssit / tunnit sopivat mainiosti myös esimerkiksi työyhteisöjen tai kaveriporukoiden virkistyspäiviin, syntymäpäiviin tai vaikka hemmotteluhetkiin.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teidän ryhmällenne sopiva kurssikokonaisuus / hyvinvointi-hetki.

Alkaen

Hinta / hlö

35€

Koti- ja yrityskäynnit

Kaikki palvelut ovat saatavina myös koti- sekä yrityskäynteinä.

Lisätietoja tästä.

Maksutavat

Käteinen, yleisimmät korttimaksut sekä ePassi, Smartum, Edenred

Tärkeää tietoa 

Hierontaan valmistautuminen
 

Milloin hierontaan

Hieronta on oiva apu lihaskireyksien ja kipujen hoitoon sekä mielen ja kehon rentoutukseen. 

Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä tuo elastisuutta kudoksiin helpottaen näin lihasten toimintaa. Hieronnasta on saatu apua myös mielen rentoutumiseen, päänsärkyyn, univaikeuksiin, kehon puhdistuksen ja laihdutuksen tukena.

Hieronta ei sovi

Sairaana tai humalassa ei sovi tulla hierontaan.

Hieronnan vaikutukset

Hieronta vaikuttaa koko elimistöön ja sen toimintoihin. Se vaikuttaa vereen, luustoon, lihaksiin sekä mieleen. Hieronta mm. vilkastuttaa verenkiertoa, joka taas edesauttaa lihasten sekä muiden elimien toimintoa.

Hierontaan valmistautuminen

Hierontaan ei tarvitse sen kummemmin valmistautua. Toiset hieronnat tehdään vaatteiden päältä, joten rennot vaatteet suositeltavia. Toiset hieronnat tehdään suoraan iholle väliaineita käyttäen tai ilman.

Hieronnassa huomioitavaa

Hieronta vaikuttaa koko kehoon ja siksi on monia asioita, jotka on syytä huomioida hoitoa suunniteltaessa. Esimerkiksi sydän- ja verisuonisairaudet, reuma, osteoporoosi, kilpirauhasen toimintahäiriöt, raskaus sekä vieraat esineet kehossa on syytä huomioida ja voivat vaikuttavat lopulliseen hoitoon. 

Hieronnan esteet

mm. syöpä, AIDS/HIV