Palvelut ja hinnat

Klassinen hieronta

Tehokas hoitomuoto lievittämään lihaskireyksiä ja siitä johtuvia kipuja, vilkastuttamaan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä tietenkin kehon ja mielen rentoutukseen. Hierontaotteita ja niiden voimakkuuksia säädellään aina yksilöllisesti tarpeenne ja kehon tuntemuksien mukaan. Kaikille sovellettava hieronta on saatavina klassisen lisäksi myös mobilisoivana, urheiluhieronta painotteisena sekä imukuppien kera (+ 5€).

30 min

33€

45 min

40€

60 min

45€

90 min

65€

Lisäpalvelut

Eteerinen öljy

Imukupit (Hinta ei sisällä erikoisöljyjä.)


+ 2€

+ 5€

Purentalihasten hieronta

Purentalihasten jännitys saattaa aiheuttaa mm. päänsärkyjä, kallonpohjan ja niska-hartiaseudun jäykkyyttä, kipua sekä mahdollisesti leuka-, kasvo-, tai korvasärkyjä. Hierotaan purentalihakset suun sisä- ja ulkopuolelta, pään ja kaularangan alue. 

40 min

45€

60 min

55€

Imukuppihieronta

Tehoa aineenvaihduntaan imukuppihieronnalla.

Silikonisilla kupeilla ns. nostetaan kudosta kuppien luoman alipaineen avulla. Näin saadaan aikaan tilaa kudoksille, verenkierto sekä aineenvaihdunta vilkastuu. 

Imukuppihieronta on hyvänä apuna mm. lihaskireyksien ja kipujen lievitykseen, selluliittihoitoon, kehonpuhdistuksen ja laihdutuksen tukena. Lisätehoa hierontaan saadaan luonnon omista eteerisistä öljyistä sekä kuumista kääreistä, jotka asetetaan hoidettavalle alueelle. Lämpö tuo rentouden lisäksi vilkkautta aineenvaihduntaan sekä verenkiertoon. 

Kokeile imukuppeja myös klassisen hieronnan yhteydessä + 5€ (hinta ei sisällä erikoisöljyjä).

Huomioi, että imukuppihieronta ei sovi sydän- ja verisuonisairauksia tai syöpää sairastaville, ei akuutteihin vammoihin tai tulehtuneelle alueelle eikä rikkoutuneelle iholle.

45 min

50€

Imukupit klassisen hieronnan yhteydessä

Hinta ei sisällä erikoisöljyjä.

+5€

Intialainen päähieronta

Rentouttava ja rytmikäs hoitomuoto, joka sopii erityisesti stressaantuneelle ja kiireiselle mielelle, niska-hartiaseudun lihaskireyksien ongelmista tai päänsäryistä kärsiville.

Hieronta aloitetaan hartian, lapojen ja olkavarsien seudulta edeten pitkin niskaa kohti päätä, otsaa, kasvoja ja korvia. Hieronta toteutetaan istuen, ilman öljyjä.

Tulethan hierontaan puhtain, kuivin sekä avoimin hiuksin.

30 min

38€

50 min

53€

Aromahieronta

Erittäin hellävarainen ja rentouttava hoitomuoto kehon ja mielen rentoutukseen. 

Hieronnassa käytämme aisteja ja kehoa helliviä luonnon omia öljyjä -valintanne ja tarpeidenne mukaan. Useita eri öljyvaihtoehtoja.

50 min

Öljyhieronta selän, käsien, kasvojen sekä korvien alueille valitsemillasi öljyillä.

60€

90 min

Kokovartalohieronta selän, jalkojen, vatsan, käsien, kasvojen sekä korvien alueille valitsemillasi öljyillä.

75€

Magnesiumkylpy + hieronta jaloille

Lihaksia rentouttava magnesium-suolakylpy sekä hieronta jaloille.

Kylvyssä käytämme magnesium pitoista suolaa, joka on hyvin imeytyvässä muodossa. Sen sanotaan lievittävän mm. lihaskramppeja sekä turvotusta ja nopeuttavan palautumista rasituksesta. Sopii hyvin mm. urheilijoille, väsyneille jaloille sekä jalkojen hemmotteluun.

Jalkakylvyn aikana rentoutetaan hartian sekä pään alue. Hartiat saavat nauttia lämpöpakkauksen tuomasta lämmöstä samalla kun pään alue hierotaan. Lopuksi vielä jalkojen hieronta.

50 min

65€

Kurssi-toiminta

Ajoittain järjestän myös hyvinvointi-kursseja mm. hengitys- ja rentoutustekniikoista, kotikosmetiikka-kursseja sekä kehoa liikuttavaa toimintaa. Kurssien aikatauluista ja sisällöstä ilmoitetaan erikseen ajankohtaista-sivulla.

Kurssit sopivat mainiosti myös esimerkiksi työyhteisöjen tai kaveriporukoiden virkistyspäiviin, syntymäpäiviin tai vaikka hemmotteluhetkiin.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teidän ryhmällenne sopiva kurssikokonaisuus.

Alkaen

Hinta / hlö

30€

Koti- ja yrityskäynnit

Kaikki palvelut ovat saatavina myös koti- sekä yrityskäynteinä.

Lisätietoja tästä.

Maksutavat

Käteinen, korttimaksut sekä ePassi

Tärkeää tietoa 

Hierontaan valmistautuminen
 

Milloin hierontaan

Hieronta on oiva apu lihaskireyksien ja kipujen hoitoon sekä mielen ja kehon rentoutukseen. 

Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä tuo elastisuutta kudoksiin helpottaen näin lihasten toimintaa. Hieronnasta on saatu apua myös mielen rentoutumiseen, päänsärkyyn, univaikeuksiin, kehon puhdistuksen ja laihdutuksen tukena.

Hieronta ei sovi

Sairaana tai humalassa ei sovi tulla hierontaan.

Hieronnan vaikutukset

Hieronta vaikuttaa koko elimistöön ja sen toimintoihin. Se vaikuttaa vereen, luustoon, lihaksiin sekä mieleen. Hieronta mm. vilkastuttaa verenkiertoa, joka taas edesauttaa lihasten sekä muiden elimien toimintoa.

Hierontaan valmistautuminen

Hierontaan ei tarvitse sen kummemmin valmistautua. Toiset hieronnat tehdään vaatteiden päältä, joten rennot vaatteet suositeltavia. Toiset hieronnat tehdään suoraan iholle väliaineita käyttäen tai ilman.

Hieronnassa huomioitavaa

Hieronta vaikuttaa koko kehoon ja siksi on monia asioita, jotka on syytä huomioida hoitoa suunniteltaessa. Esimerkiksi sydän- ja verisuonisairaudet, reuma, osteoporoosi, kilpirauhasen toimintahäiriöt, raskaus sekä vieraat esineet kehossa on syytä huomioida ja voivat vaikuttavat lopulliseen hoitoon. 

Hieronnan esteet

mm. syöpä, AIDS/HIV