Info

Toimipisteet

Pori

Porissa toimintani keskittyy vastaanoton lisäksi koti- sekä yrityskäynteihin. Löyfät minut treenisali Lastaamon tiloista, 2.krs Tervetuloa!

Peräsimentie 13, 28200 Pori
hyvinvointilahti@gmail.com
044-0252487

Löydät minut 2. kerroksesta treenisali Lastaamon tiloista. Sisäänkäynti onnistuu kahta kautta; ulkoa kierreportaat ylös ja sisälle tai salin ovesta sisään ja aulasta portaat ylös.
Huom. Pihaan tullaan Vasarakujan kautta. Tervetuloa rentoutumaan!

Häijään toiminta loppunut 30.6.2021

Porintie 2455, 38420 Sastamala
hyvinvointilahti@gmail.com
044-0252487 / 
040 5770445 (Ehoste)

Maksutavat

Käteis- ja korttimaksu sekä ePassi


Ammattitaidolla ja sydämellä

HyvinvointiLahdessa teitä palvelee Nina Lahti 

Rentoutuspedagogi, Urheiluhieroja, Hyvinvointineuvoja.

Vuonna 2006 valmistuin rentoutuspedagogiksi (Avspänningspedagog) Ruotsissa, josta matkani ja mielenkiintoni kohti hyvinvointia, luontoa ja luonnollisempaa olotilaa taisi todella alkaa.

Koulutetuksi hierojaksi opiskelin anatomian ja uusien hierontatekniikoiden oppimisen halusta ja valmistuin v. 2013 Punkaharjulla erikoishieronta-painotteisesta koulusta. Sain matkaani enemmän kuin osasin odottaa; todella laajan alueen tietoa ja taitoa erilaisista hierontatekniikoista ja tyyleistä, anatomiasta sekä niin kutsutuista vaihtoehtoisista hoidoista.

Tammikuussa 2019 valmistuin hyvinvointineuvojaksi, josta sain uutta tietoa ja taitoa mm. ruokavalion vaikutuksista elimistöön, vitamiineista sekä eri hoitomuodoista. Urheiluhierojan erikoisammattitutkinnon suoritin Pirkanmaan Urheiluhierojakoulussa 2021.
Kiinnostukseni kohteena ovat kokonaisvaltainen hyvinvointi; itsehoito, rentoutuminen, liikunta sekä luonto ja sen antimet (mm. öljyt, eteeriset öljyt, yrtit)

Palvelen Teitä Satakunnassa Porin Pormestariluodossa. Häijäässä toiminta on loppunut 30.6.2021.

Kaikki palvelut ovat saatavina myös yritys- sekä kotikäynteinä.

Tervetuloa rentoutumaan ja voimaan hyvin!


Tärkeää tietoa 

Hierontaan valmistautuminen
 

Milloin hierontaan

Hieronta on oiva apu lihaskireyksien ja kipujen hoitoon sekä mielen ja kehon rentoutukseen. 

Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä tuo elastisuutta kudoksiin helpottaen näin lihasten toimintaa. Hieronnasta on saatu apua myös mielen rentoutumiseen, päänsärkyyn, univaikeuksiin, kehon puhdistuksen ja laihdutuksen tukena.

Hieronta ei sovi

Sairaana tai humalassa ei sovi tulla hierontaan.
Jos teillä on vakavempia sairauksia, niin on syytä konsultoida lääkäriltäsi, onko hieronta teille sopiva hoitomuoto.

Hieronnan vaikutukset

Hieronta vaikuttaa koko elimistöön ja sen toimintoihin. Se vaikuttaa vereen, luustoon, lihaksiin sekä mieleen. Hieronta mm. vilkastuttaa verenkiertoa, joka taas edesauttaa lihasten sekä muiden elimien toimintoa.

Hierontaan valmistautuminen

Hierontaan ei tarvitse sen kummemmin valmistautua. Toiset hieronnat tehdään vaatteiden päältä, joten rennot vaatteet suositeltavia. Toiset hieronnat tehdään suoraan iholle väliaineita käyttäen.

Hieronnassa huomioitavaa

Hieronta vaikuttaa koko kehoon ja siksi on monia asioita, jotka on syytä huomioida hoitoa suunniteltaessa. Esimerkiksi sydän- ja verisuonisairaudet, reuma, osteoporoosi, kilpirauhasen toimintahäiriöt, raskaus sekä vieraat esineet kehossa on syytä huomioida ja voivat vaikuttavat lopulliseen hoitoon. 

Hieronnan kontraindikaatiot eli vasta-aiheet

Kontraindikaatio ei välttämättä aina ole suora este hieronnalle vaan hieronnassa huomioitava asia. Konsultoi lääkärisi kanssa hieronnan sopivuudesta juuri sinulle.
mm. syöpä, AIDS/HIV, kuume, sydän- ja verisuonisairaudet, hemofilia, infektiot iholla, avohavat, palo- ja paleltumavammat,