Urheiluhierojan EAT suoritettu!

30.11.2021

Urheiluhieronnan erikoisammattitutkinto on nyt suoritettu!

Olen todella kiitollinen opintojen suorittamisesta. Urheiluhierojaksi valmistuin 19.11.2021 Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta.

Täytyy myöntää, että nämä viime vuodet ovat olleet haastellisia myös opintojen suhteen. Aikataulut muuttuivat matkan varrella moneen kertaan maailman terveystilanteen vuoksi sekä asiakaskontakteja vähennettiin. Täytyy myöntää, että opintojen muuttuneet aikataulut, epävarma tilanne ja tulevaisuus toivat lisähaasteita opinnoille, mutta nyt voin taas ilolla keskittyä itse tekemiseen. Sain paljon uutta ammattitaitoa ja tietoa sekä tekniikoita hierojan työhöni. Omat vahvuuteni ovat selkeästi otteissa ja tekniikoiden hyödyntämisissä. Käytän paljon ns. vipuvarsi-tekniikoita, jossa hyödynnän kehon liikettä, MET-tekniikkaa (muscle energy technique), syvempiä tarkempia tekniikoita sekä teippauksia jonkun verran (kinesio ja urheiluteippaus). Edelleen teen myös rentouttavampia hierontoja, kuten tähänkin asti.

Urheilija, kuntoilija ja kaikki muutkin olette tervetulleita hierontaan. Hieronta tukee terveyttä, se tekee hyvää keholle ja on hyväksi meille kaikille. Se mm. edistää kehon nesteiden kulkua, palautumista ja rentoutumista! Kun keho pääsee rentoutumaan, se myös palautuu sekä tuottaa paremmin voimaa, edistyy.

Valmistumisen kunniaksi joulukuun ajan Urheiluhieronta -15% normaali hinnasta. Tervetuloa rentoutumaan!

Tiesithän, että urheiluhierontaa voi soveltaa myös ennen treenejä valmistavana hierontana, treenien jälkeen palauttavana hierontana sekä ihan kilpakaudellakin sekä myös kuntoutuksen tukena.. Aikaa varatessa on hyvä lyhyesti kertoa mihin tarkoitukseen ja mitä hieronnalta toivoo.. Tervetuloa!