Hierojan erikoisammattitutkinnon opinnot alkanut; Urheiluhierojaksi

16.02.2020

Aloitin HEAT:in eli hierojan erikoisammattitukinnon opinnot 14.2.2020 Pirkanmaan Urheiluhierojakoulussa. Koulutus kestää noin vuoden ja lähipäivät ovat kerran kuukaudessa ja pitää sisällään neljä eri aihetta; 1. Niska-hartiaseudun sekä pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistäminen, 2. Yläraajakipuisen potilaan toimintakyvyn edistäminen, 3. Alaraajakipuisen potilaan tointakyvyn edistäminen, 4. Urheilijan lihashuolto

Täytyy sanoa, että oli erittäin mielenkiintoinen viikonloppu koulutuksessa. Täyttä asiaa sekä käytännön harjoittelua. Opettajalla valtava tieto-taito, erittäin kokeneita ammattilaisia.

Keskityimme näin aluksi mm. purentaelimistön toimintahäiriöihin sekä pään ja kaularangan ongelmiin. Oli erittäin mielenkiintoista ja antoisaa tutustua muun muassa posken sisäpuolella oleviin lihaksiin sekä hoitaa näitä.

Jos teillä on esimerkiksi kireyttä pään, kasvojen, kaulan tai niskan alueilla, päänsärkyjä tai ongelmia purennassa, niin autan mielelläni. Ota yhteyttä tai varaa aika niin voimme lähteä selvittämään jos  yhdessä voisimme helpottaa ongelmia tai parhaimmassa tapauksessa saada ongelmat poistumaan.

Tervetuloa rentoutumaan!